Loading...
Despre noi 2019-11-06T09:47:43+00:00

FITNESS DOZA

Compania noastră tinde să facă accesibil fitnessul,
în același timp oferind servicii de top.

Cuvântul DOZA îl înțelegem drept o măsură conștientă de armonie și echilibru. Când efortul fizic este prea mic – nu există nici un rezultat. Când efortul fizic este prea mare – acesta poate duce la consecințe ireversibile. Noi vă propunem să faceți rațional efortul fizic – mereu e nevoie de de propria măsură și de conștiență individuală a propriilor puteri pentru a calcula de cât ai nevoie. Fitness DOZA – doza ta de fitness.

«FITNESS DOZA» – o mișcare puternică și o atmosferă în interiorul clubului, unde oamenii își schimbă modul de viață fără a se gândi ce vor spune ceilalți!
Noi vă propunem o lume a sănătății, fericirii și frumuseței.
Rețeaua cluburilor «FITNESS DOZA» oferă servicii profesioniste.
Scopul principal al companiei este existența pe piață prin intermediul unei filozofii unice, precum și oferirea serviciilor de înaltă calitate.

Noi știm cum să obținem rezultate! Cum să te antrenezi și să ajungi la țelurile stabilite, în pofida problemelor de spate sau articulații, cum să găsești puteri și motivare să nu te oprești, cum să începi schimbarea chiar azi… Mai jos am inclus doar câteva din avantajele noastre, care vă vor ajuta în luarea unei decizii…

  • Peste 14 tipuri de abonamente

  • Echipament american de cea mai înaltă calitate

  • Am dezvoltat peste 40 de programe de fitness

  • Sistem propriu de instruire al angajaților

  • Programul unic “IMPACT”

HELLO WORLD !

Vrem să aprindem focul în inima ta, să activăm energia, să începeți ruperea stereotipurilor și să obțineți plăcere reală de viață prin fitness.

Botnaru Carolina

Director general

«FITNESS DOZA» – o mișcare puternică și o atmosferă în interiorul clubului, unde oamenii își schimbă modul de viață fără a se gândi ce vor spune ceilalți!

Coman Iulia

Fitness director

«FITNESS DOZA» – este un centru de atracție al fericirii, sănătății și frumuseței.

PESTE 14 TIPURI DE ABONAMENTE ȘI SISTEM DE PLATĂ FLEXIBIL

Primește cadou un antrenament gratuit în orice club din rețea